KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA

vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
07:09
Ruj
2018
05

Vinkovci › Vijesti › Gradske vijesti › Tehnologija i znanost › KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA

Vinkovci Obrazovanje-811x184
Vinkovci Alba-marketing-web-dizajn-811x184  rotator  rotator
Vinkovci Stipendija-811x184
naj-naj.hr
 
 
Najnoviji videi
 
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - obuća Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - obuća Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - remen Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - Kožne jakne Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Recepti
Ovako sočne palačinke još niste probali - Vinkovci, vinkovci.com.hr Ovako sočne palačinke…
Ako su vam dosadile obične…
Što sve trebate znati o cvijetu soli? - Vinkovci, vinkovci.com.hr Što sve trebate znati…
RECEPT MATE JANKOVIĆA
Sva lica kuhanog vina: Crveno, slatko s medom - Vinkovci, vinkovci.com.hr Sva lica kuhanog vina:…
Priprema: Stavite vino,…
Bruskete s jagodama, kozjim sirom i balsamicom - Vinkovci, vinkovci.com.hr Bruskete s jagodama,…
Kozji sir i jagode. Da!…
Igre, igrice
Sviraj mi sviraj… - Vinkovci, vinkovci.com.hr Sviraj mi sviraj…
Pretvorite se u pravog…
Scooby-Doo - Strašni dvorac - Vinkovci, vinkovci.com.hr Scooby-Doo - Strašni…
Scooby Doo i ekipa
Super Mario Castle - Vinkovci, vinkovci.com.hr Super Mario Castle
Super Mario avantura
Bubblez - Vinkovci, vinkovci.com.hr Bubblez
Za one koji vole šarene…
Povezani članci
Zadnje vijesti
KONTAKTIRAJTE NAS

Uredništvo

E-mail:
urednistvo@vinkovci.com.hr

 

 
REKLAME

 
INFO

 
12
 
02.2018

KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA

Postani i ti KulKreativac. Vrijeme je sad!
KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBAKul pong u novom projektu
 

Baš na svoj treći rođendan, KUL PONG KLUB iz Bjelovara kreće u javnost s još jednim projektom koji se već neko vrijeme kuha!

Ovaj put u isti lonac stavili smo nagrađivana djela naše članice, pongovke i kulerice Ree Ban, sve njezine slikovnice koje su nagrađene na državnom natječaju Moja prva knjiga te poznatu bjelovarsku Dizajnericu, kuharicu za web i grafiku Ivanu Ivanušec, čijom kuhačom KUL PONG postaje vizualno kvalitetniji ali i bogatiji za još jednog prijatelja i partnera.

Dizajnerica i Kul Pong Klub pokreću jedinstveni program VIRTUALIZACIJE I WEB DOSTUPNOSTI DJEČJIH SLIKOVNICA. Naša članica Rea Ban prva je dobila priliku da ju na webu prikažemo kao mladu autoricu. Time želimo i ostalu djecu i mlade inspirirati da nam se priključe. Najprije u postavljanju njihovih već gotovih djela, ali i da u sklopu virtualizacije krenemo sa svojim radionicama na kojima bi osim kreiranja vlastitih bajki djecu, i sve koji to žele, educirali o sigurnosti na internetu, naučili ih da se isti može koristi za kreativnost, da se virtualni svijet i društvene mreže mogu pametno koristiti. Želimo im pokazati da i oni mogu dizajnirati svoj svijet te da naša kreativnost ne mora doma skupljati prašinu. Svi imaju šansu biti autori kao i čitati djela ostale djece te tražiti inspiraciju u njihovoj kreativnosti. Time ih želimo potaknuti da istražuju, stvaraju. I što više vremena razvijaju svoju kreativnost manje će biti izloženi lošim sadržajima, bit će u manjoj opasnosti kojoj su danas izloženi na društvenim mrežama i u digitalnom dobu.

Programom smo predvidjeli razne kreativne radionice na kojima će djeca uz razne mentore, učitelje, profesore, volontere dobiti priliku za edukaciju u području koje ih zanima, ali i sudjelovati direktno kao autori ili suradnici kluba.
Predvidjeli smo i akciju ''prepoznavanja'' talenata i određenih afiniteta djece i mladih te usmjeravanje istih u ispravnom smjeru, više edukacije za željeno područje interesa. Predviđena su također i gostovanja poznatih kreativaca.

Mogući su individualni i grupni satovi budući da roditelji iako žele ne mogu sve sami, a mi smo tu da im pomognemo, što sa ponudom zanimljivih sadržaja i raznih alata kojima se njihova djeca mogu izraziti, što sa pronalaženjem nečeg zanimljivog za njihovu djecu ako to oni već sami nisu otkrili. Moramo s vama podijeliti i plan da pomažemo i u daljnjem razvoju mladih autora jer možda trenutnu volju i talent možemo razviti u nešto stvarno trajno i razviti kvalitetnu osobu za budućnost.

Program je, kako bi se mogli uključiti svi, zamišljen za početak u vikend terminima. Važno nam je da se i djeca koja preko tjedna imaju zatrpan raspored mogu uključiti, biti kreativna i stvarati pored svojih postojećih aktivnosti. Ideja je i djeci sportašima otkriti svijet kreative za koji su zakinuti jer vrijedno treniraju i organizirati im predavanja u skladu s njihovim obavezama.

Rezultat suradnje Dizajnerice i Kul ponga je platforma za mlade autore koja može biti odskočna daska, prolazni peron ili mjesto dobre zabave a mi vam obećavamo puno smijeha, edukacije i kreativu na tone.

Dok se vi nestrpljivo pitate što je to sve u našem loncu kreative prva slikovnica Nebeski orkestar već je  puštena u svijet internetskog bespuća i baš se veselimo što s ovom divnom pričom otavarmo ovaj projekt za javnost.

PROLISTAJTE NEBESKI ORKESTAR

 

 

Moramo se posebno zahvaliti i književnici SILVIJI ŠESTO koja je napisala recenziju za slikovnicu i prepoznala naš projekt kao nešto dobro i kvalitetno. Posebno nas veseli njezina podrška s obzirom da znamo da je i ona poput Ree prvo bila stolnotenisačica a danas je jedna od najpoznatijih hrvatskih književnika za sve uzraste. Vjerujemo da će biti prilike da ju i Vi upoznate u sklopu našeg programa kreativnosti. Uz Silviju podrška stiže i sa drugih adresa no nećemo vam sve otkriti odmah :)
Pozivamo također i sve koji su zainteresirani za uključenje u realizaciju ovog projekta i misle da mogu pridonijeti da nas što prije kontaktiraju:

web:  kul pong klub
email:  kulpongklub@gmail.com
mob:  095 918 6788

Zainteresirani malci, školarci, mladi autori i svi željni novih znanja i stvaranja - JAVITE SE SAD - i krenite u ovu našu avanturu kreativnosti. Jedini uvjet je da želite i možete učiti i družiti se!

Prijavite se naučite, razvijajte sebe i druge, budite maštoviti kreativni i uspješni!

Ne morate više sami, sad imate NAS!

Autor: IZHR 4.0http://kul-pong-klub.hr/ + https://dizajnerica.hr/
  • Vinkovci Kul pong u novom projektu
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Kupujete li preko interneta?
  •   Da
  •   Ne
 
 
FACEBOK
 
Tweets by vinkovci (@vinkovci)

 

Vinkovci › Vijesti › Gradske vijesti › Tehnologija i znanost › KREATIVNE RADIONICE KUL PONG KLUBA