Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem

vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
13:33
Pro
2017
15

Vinkovci › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom…

Vinkovci Vsz-bozicna-cestitka-2017-2018
Vinkovci Grad-vinkovci
Vinkovci Polet
Vinkovci Bozicna-cestitka-2017-2018 alba
Vinkovci Vk
 
 
 
Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem - vinkovci.com.hr
Oprema za kamione
oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem
Sabcommerce d.o.o. Vam nudi sigurnu i pouzdanu uslugu prijevoza svih vrsta tereta, te kvalitetnu obaveznu i dodatnu opremu za kamione
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 
Poveznice / Podkategorije

Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem

Ulica:Velike Sredice 90
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+358 43 217332
Telefaks:+385 43 228090
Internet:www.sabcommerce.hr

Obiteljsko smo poduzeće osnovano 1992. godine, u vrijeme kad se u RH počelo razvijati slobodno tržište. Poduzeće je osnovao gospodin Mijo Sabljić.

Kako se tih godina nije lako dolazilo do ugovora za direktan uvoz sojine sačme, mukotrpnim radom i zalaganjem te odricanjem od svoje zarade došli smo do prava na direktan uvoz. Od tada pa sve do danas mi, tvrtka Sabcommerce d.o.o., svoje poslovanje baziramo na uvozu i prodaji sojine sačme.

Uz prodaju sojine sačme, koju kvalitetno i na vrijeme svojim kamionom isporučujemo kupcima, otkupljujemo i izvozimo pilanski otpad.

Od 2009. godine intenzivno se bavimo uvozom i prodajom motornih alata za voćarstvo i vinogradarstvo koje se izrađuje pod našom robnom markom "Fence tools".

Ručni strojevi za vinogradarstvo i voćarstvo dostupni su u web shopu, te se u našem asortimanu nalaze motorne pile, motorne kosilice trimeri, motorne prskalice atomizeri i dodatna oprema.

Usluge prijevoza kamionom i kombijem

Naše usluge prijevoza kamionom su sigurne, pouzdane i kvalitetne. Prevozimo sve vrste tereta, rasuti ili paletirani, uključujući i transport robe u kontejnerima. Uz višegodišnje iskustvo u prijevozu kamionima naš vozni park smo početkom ove godine dopunili i kombi vozilom.

Dodatna oprema za kamioneUvozimo i putem našeg web shopa dostupna je oprema opreme za kamione, obavezne i dodatne. Cijene opreme za kamione su vrlo povoljne, a proizvode možete pogledati i naručiti putem našeg web shopa ili nas kontaktirati putem telefona.

Led pressure alarm

Elektronički sustav Led pressure alarm

Ekskluzivni smo uvoznik i distributer za novi elektronički sustav Led pressure alarm na području Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Makedonije i Crnu gore. Led pressure alarm novi elektronički sustav za nadzora tlaka u gumama, smanjuje potrošnju goriva do 3%, trošenje guma do 30% te smanjuje zagađenje ispušnim plinovima.

 

Registracijske tablice za kamion

Nudimo i izradu registarskih tablica. Za izradu registarske tablice po narudžbi, dovoljno je da na nam pošaljete informacije i sliku koju želite i mi ćemo Vam se javiti u što kraćem roku. Sve informacije vezane za naručivanje tablice možete pronaći na našoj stranici. 


Izrada tablice

 
NAJVEĆA FERRATUMOVA MEĐUNARODNA BOŽIĆNA ANKETA Astro Tarot – Vaš prozor u budućnost! Tarot online Čišćenje Bjelovar Kako hitno platiti i zatvoriti ovrhu? Hidraulična crijeva CHARVAT Nominiraj prijateljicu ili prijatelja u kategoriji “ljepota“ i obuci majicu “naj-naj“ Brzi zajmovi - sigurno i brzo do novca INtertrg je najbolji web shop Rezervoari za vodu ECO PLAST
 
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
Jumbo plakati
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Anketa je zatvorena
 
FACEBOK
 
Tweets by vinkovci (@vinkovci)

 

Vinkovci › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem