Dom umirovljenika - Vita Nova

vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
16:41
Stu
2018
11

Vinkovci › Tvrtke › Ostalo › Medicinske usluge › Dom umirovljenika - Vita Nova

Vinkovci Obrazovanje-811x184
Vinkovci Alba-marketing-web-dizajn-811x184  rotator  rotator
Vinkovci Stipendija-811x184
naj-naj.hr
 
 
 
Dom umirovljenika - Vita Nova - vinkovci.com.hr
Dom umirovljenika
Vita Nova
Na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba, u mjestu Klokočevac, nalazi se jedan od najmodernijih Domova umirovljenika u Hrvatskoj!
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

Lokacija Doma VITA NOVA

Lokacija Doma VITA NOVA Bjelovar je neposredno uz šumu, što osigurava ugodne uvjete za korisnike, mirno okruženje i svjež zrak.

Poveznice / Podkategorije

Dom umirovljenika - Vita Nova

Ulica:Klokočevac 1a
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 43 247 720
Telefaks:+385 43 247 721
E-mail:info@vitanova.hr
Internet:www.vitanova.hr

Stambeni smještaj u domu za starije i nemoćne

Stambeni smještajDom za starije i nemoćne također ima grijanje i hlađenje soba putem ventilokonvektora, preko centralno upravljanog sustava. Također, sve sobe su opremljene sustavom ventilacije, što osigurava ugodne uvjete za boravak korisnika.

Zdravstvena njega starijih i nemoćnih

Zdravstvena njegaOvaj starački dom osigurao je i brigu o korisnicima koju će voditi iskusan tim djelatnika, sastavljen od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, više medicinske sestre, medicinskih sestara i njegovateljica.

Zatvoreni bazen Bjelovar

Zatvoreni bazenDom umirovljenika s ponosom ističei zatvoreni bazen, površine 14x8 m, opremljen hidromasažnim mlaznicama i prilagođen sa vježbe, koji će biti na raspolaganju korisnicima u okviru cijena smještaja u domu umirovljenika.

Rekreativne aktivnosti u domu umirovljenika

Rekreativne aktivnostiDom za starije i nemoćne Bjelovar nalazi se na zemljištu površine 30.000 m2 gdje će se urediti brojni sadržaji koji će budućim korisnicima omogućiti ugodno provođenje vremena te brojne rekreativne aktivnosti. Vita Nova Bjelovar izgradila je u tu svrhu park sa dva jezera i 800 m šetnice, boćalište, viseća kuglana, voćnjak, borik, paviljon sa pečenjarom za zajedničko druženje i obroke na otvorenom, dječje igralište itd.

Dom umirovljenika usluge

Sve usluge na jednom mjestuDom umirovljenika Bjelovar u svojim prostorima nudi kuhinju i restoran sa 100 sjedećih mjesta, caffe bar sa unutrašnjom i vanjskom terasom, trgovinu, frizerku, pedikerku, liječnička ordinaciju, kapelicu, praonicu rublja te prostor za radnu i fizikalnu terapiju.

 
Vintage i retro odjeća i obuća Nevico nautička i ribolovna oprema Zebra.hr - Veliki izbor masažnih stolova SEO Jumbo plakati za bolju Google poziciju D&A Elektromaterijal - Veleprodaja elektromaterijala EKONOMAT DOMENA - Poklon program Vulkanizer i proizvodnja gumene galanterije Piršljin Servis visokotlačnih perača i uređaja za pranje i čišćenje Dodaci prehrani i zdrava hrana webshop Školski pribor snižen do 15%
 
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
Jumbo plakati
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Kupujete li preko interneta?
  •   Da
  •   Ne
 
 
FACEBOK
 
Tweets by vinkovci (@vinkovci)

 

Vinkovci › Tvrtke › Ostalo › Medicinske usluge › Dom umirovljenika - Vita Nova