WEB za mene - Izrada web stranica i web dizajn

vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
16:41
Stu
2018
11

Vinkovci › Tvrtke › Marketing › Internet marketing › WEB za mene - Izrada web stranica i web dizajn

Vinkovci Obrazovanje-811x184
Vinkovci Alba-marketing-web-dizajn-811x184 rotator rotator
Vinkovci Stipendija-811x184
naj-naj.hr
 
 
 
WEB za mene - Izrada web stranica i web dizajn - vinkovci.com.hr
WEB za mene
Izrada web stranica i web dizajn
Izrađujemo facebook profile, twitter profile, flash web stranice, osmišljavamo ime za vaše domene.
Detaljna karta / 42250 Lepoglava
 

Webzamene.net

Web stranica specijalizirana za pružanje usluga: izrade web stranica, grafičkog dizajna, SEO (optimizacija stranice za tražilice), marketinga i mnogih drugih usluga koje su nezaobilazne u današnjem svijetu poslovanja.

Poveznice / Podkategorije

WEB za mene - Izrada web stranica i web dizajn

Ulica:Budim 1
Pošta, mjesto:      42250 Lepoglava
E-mail:prodaja@webzamene.net
Internet:www.webzamene.net

Izrada web stranica

Internet je vodeći medij i najjeftiniji način prezentacije i oglašavanja vaše djelatnosti ili usluga, no da bi to zaista i postao potrebne su vam dobre ideje, ugodno dizajnirane i prije svega dobro raspoređeni elementi web stranica koji “sami vode” i usmjeravaju posjetitelje do stvari koje žele.

Trebate li jednostavan sustav za samostalno upravljanje internet stranicom?

CMSNa pravom ste mjestu! Naš CMS (Content Management System) služi za samostalno upravljanje sadržajem internet stranica. CMS se odlikuje time što ga se lako koristi, ima sposobnost da se prilagodi novim tehnologijama počevši od mogućnosti uzimanja u obzir zakonitosti optimizacije internet stranice, a njegova glavna značajka mogućnost da pristupite sustavu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme omogućavajući vam da mijenjate i prilagođavate sadržaj internet stranica po želji.

Nakon što je CMS sistem postavljen osiguravamo korisnika s pristupom administracijskom alatu sa username i passwordom. Uređenje sadržaja je jednostavno i lako kao i uređenje sadržaja u bilo kojem od mnogih popularnih programa, npr. MS Word. Korisnik može mjenjati podatke, dodavati slike, uređivati tekst, dodavati dokumente i linkove kao i ažurirati izbornike. Ovaj sustav je idealan za samostalno vođenje internet stranice.

SEO optimizacija

SEO (eng. Search Engine Optimization, optimizacija za tražilice) je najvažniji korak u internet za oglašavanje. Svaki mjesec u svijetu se obavi više od 14 milijardi pretraživanja preko tražilica.

 • predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu i izvan nje s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo.
 • usluga omogućava vašem webu da lakše dođe do posjeta sa internet tražilica i tematskih kataloga.

SEO optimizacija za tražilice

Optimizaciju web stranice možemo podijeliti u dvije kategorije:

1. On page optimizaciju – stvari koje radimo na web stranici da bi bolje rangirala kod internet pretraživača i
2. Off page optimizaciju – stvari koje radimo izvan domene web stranice da bi bolje rangirala kod pretraživača.

Izrada Logotipa

Logotip odnosno skraćeno Logo je grafički znak, simbol ili ikona koji označuje proizvod ili poduzeće. Može se sastojati od slova, grafike i drugih kombinacija. Uloga dobro dizajniranog loga je trenutno prepoznavanje tvrtke ili proizvoda i kao takav je vrlo važan dio vizualne prezentacije.

Na pravom ste mjestu! Zašto? Zato jer smo specijalizirali dizajn logotipa bilo za tvrtke, organizacije ili pojedince. Pažljivo ćemo prouciti vaše potrebe i kreirati vaš idealan logotip!

Održavanje web stranica

Održavanje , ažuriranje weba predstavlja uslugu izmjene sadržaja i izvršavanja određenih promjena na vašem webu. Osvježavanje sadržaja najčešće se sastoji od izmjene ili dodavanja tekstova i slika. Ukoliko imate web stranicu i potrebno vam je njezino održavanje možemo vam ponuditi :

 • povoljnu cijenu
 • riješenje problema
 • dostupnost
   

Održavanje Web stranica (ponekad se naziva i osvježavanje web stranica, ažuriranje Web stranica) najčešće znači promjenu kompletnog sadržaja ili samo dijela teksta i slika. Održavanje obuhvaća i promjene dizajna i web programiranja.

Održavanju stranica pristupamo kao i izradi web stranica – sve napravljeno mora biti po pravilima struke, uredno, pregledno te ujednačenog prikaza na svim računalima kao i na svim preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Opera, …). Na taj način vaše će stranice zadržati onaj nivo kvalitete koje su imale od početka, bez mogućnosti da se uništi izgled i funkcionalnost stranice nestručnim održavanjem.

 
Vintage i retro odjeća i obuća Nevico nautička i ribolovna oprema Zebra.hr - Veliki izbor masažnih stolova SEO Jumbo plakati za bolju Google poziciju D&A Elektromaterijal - Veleprodaja elektromaterijala EKONOMAT DOMENA - Poklon program Vulkanizer i proizvodnja gumene galanterije Piršljin Servis visokotlačnih perača i uređaja za pranje i čišćenje Dodaci prehrani i zdrava hrana webshop Školski pribor snižen do 15%
 
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
Jumbo plakati
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Kupujete li preko interneta?
 •   Da
 •   Ne
 
 
FACEBOK
 
Tweets by vinkovci (@vinkovci)

 

Vinkovci › Tvrtke › Marketing › Internet marketing › WEB za mene - Izrada web stranica i web dizajn