Školski i uredski materijal

vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
11:52
Lip
2018
27

Vinkovci › Savjeti › Školski i uredski materijal

Vinkovci Obrazovanje-811x184
Vinkovci Alba-marketing-web-dizajn-811x184  rotator  rotator
Vinkovci Stipendija-811x184
naj-naj.hr
 
 
20
 
04.2017

Školski i uredski materijal

 
Školski i uredski materijal

U današnje vrijeme kada nas većina ima manjak vremena za obaviti sve što bismo željeli ili trebali, svi smo u potrazi za rješenjima koja će nam olakšati poslovanje i po mogućnosti želimo da ta rješenja budu povoljna odnosno sa konkurentnim cijenama. Tvrtka EKONOMAT DOMENA d.o.o. je tu da Vam "uskoči" u ovakvim situacijama i ponudi svu uredsku i školsku opremu po najpovoljnijim cijenama na tržištu, uz dostavu na vašu adresu.

Odlazak u trgovine i kupnja uredskog i školskog materijala polagano odlaze u prošlost i sve više ljudi prepoznaje prednosti naručivanja preko interneta. Ovaj tip naručivanja nudi Vam daleko veći izbor artikla od onog kojeg imate u standardnoj trgovini, uz sve ostale prednosti kao što su ušteda vremena, ne trošenje benzina i naravno ne morate sve te stvari sami nositi do ureda ili kuće.
Naručivanjem od provjerenih firmi koje su specijalizirane za pojedina područja kao što je EKONOMAT DOMENA d.o.o. za uredski i školski potrošni materijal iskoristit ćete sve ove navedene prednosti.

Tvrtka smo koja se bavi isključivo prodajom uredskog i školskog potrošnog materijala. Nastojimo zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, što dokazuje i naša ponuda od preko 14.000 artikala. Ova respektabilna brojka jasno daje do znanja da smo u mogućnosti isporučiti sav školski i uredski pribor i materijal koji Vam može zatrebati u redu ili kod kuće.
Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a robu isporučujemo u sva mjesta u Republici Hrvatskoj. U najkraćem roku odgovaramo na upite i narudžbe naših kupaca, te naručenu robu bez greške dostavljamo na vašu adresu.
Primjenom najnovijih tehnologija na našem WebShopu možete dobiti informaciju u stvarnom vremenu o raspoloživosti artikla na skladištu kada ih ubacujete u košaricu i na taj način biti sigurni da ste svoj dio posla obavili, a ostalo je nama.

Predugo bi trajalo da nabrojimo sve grupe artikala koje imamo u ponudi pa ćemo navesti samo najtraženije: sve vrste papira za printanje i kopiranje i druge namjene, etikete za printanje i za aparate za ljepljenje cijena, kuverte, bilježnice, blokovi, tiskanice i obrasci, registratori, viseće mape, sve vrste fascikala, spajalice, klamerice, ljepila, žigovi, pisaći pribor od školskog do skupocjenog, pribor za tehničko crtanje, sredstva za održavanje čistoće, strojevi i pribor za plastifikaciju, uvezivanje i prezentaciju, uništavači papira, kalkulatori (uključujući i odobrene za državnu maturu), potrošni materijal za printere i ostale uređaje (toneri, tinte, vrpce...), poslovna i kožna galanterija (torbe, novčanici, remenje), darovni program, majice i ostali tekstil za tisak, ruksaci ,torbe, pernice, sve vrste boja (tempere, vodene, za prozore, akrilne...), pribor za modeliranje, školske mape i još puno, puno toga...
Uz sve navedeno u svakom trenutku imamo dio artikala dodatno snižen na akciji !Predlažemo da odvojite par minuta i posjetite našu internet stranicu
 

Ekonomat domena d.o.o.
 

Pogledajte našu ponudu proizvoda i uvjerite se u kvalitetu usluge koju pružamo.

 

  • Vinkovci Veliki izbor uredskog materijala
  • Vinkovci Uredski pribor
  • Vinkovci Školski materijal
  • Vinkovci Prodaja uredskog materijala
  • Vinkovci Uredski potrošni pribor
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Kupujete li preko interneta?
  •   Da
  •   Ne
 
 
FACEBOK
 
Tweets by vinkovci (@vinkovci)

 

Vinkovci › Savjeti › Školski i uredski materijal