INtertrg je najbolji web shop

vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
08:30
Lis
2018
22

Vinkovci › Savjeti › INtertrg je najbolji web shop

Vinkovci Obrazovanje-811x184
Vinkovci Alba-marketing-web-dizajn-811x184  rotator  rotator
Vinkovci Stipendija-811x184
 
 
07
 
07.2017

INtertrg je najbolji web shop

Prema glasovima žirija na portalu NAJ-NAJ.HR najbolja web trgovina je intertrg.com.
 
INtertrg je najbolji web shop

INtertrg je online trgovina kreirana sada već davne 2004 godine od strane tvrtke Unitrg. INtertrg je tako i jedna od naših najstarijih internet trgovina. Asortiman robe koji se nudi je doista velik pa je teško izdvojiti neke artikle koje bi trebalo naglasiti, tako da je potrebno detaljnije pretraživati kako bi se proučila cijela ponuda. U usporedbi sa drugim malim trgovinama i velikim trgovačkim lancima cijene su dosta povoljnije. U kategoriji alati i uređaji zapažamo profesionalne alate Američke tvrtke Milwaukee koji trenutno slove kao najkvalitetniji alati na svijetu. Akcijske cijene alata znaju biti i do 30% povoljnije .

Ambalaža za jaja također je jedna od kategorija koju smo našli samo na ovom shopu. Mali proizvođači jaja se rado opskrbljuju kartonskim i plastičnim kutijama za jaja jer nisu obavezni kupiti velike količine.

Audio i video kategorija je u kojoj se nude antene za montažu na krov, ali i kućne antene koje imaju jako dobar prijem tv signala. Blaupunkt je jedna od najstarijih brandova poznata po vrlo kvalitetnim radio aparatima, kakvi se gotovo muzejski primjerci, koji još uvijek sviraju, mogu naći u sobama naših djedova. Sada se može birati od malih prijenosnih džepnih radija, pa sve do velikih muzičkih linija. Tržište pokazuje sve veću potrebu za baterijskim ulošcima, a u ovoj trgovini nude se kvalitetni baterijski ulošci Wertor od obične cink klorid baterije , alkalne baterije  i punjivih baterija kapaciteta do 2500 maH  posebno i u kompletima sa punjačima. Univerzalni daljinski upravljač kojim se može upravljati svim vrstama TV i radio aparata može se isto tako naći u ovoj kategoriji .

Blister pakiranja su posebna kategorija u kojoj možete naći velik izbor raznih vijaka, matica, tipli, obujmica, stopica, zakovica, kukica, vješalica za slike, pa sve do perlatora za pipe.

Najveću kategoriju čini veliki izbor elektromaterijala. U instalacijskom priboru tu su cijevi za izradu elektroinstalacija, ali i plastični kanalići Schneider koji se montiraju naknadno pomoću tipli ili lijepe skidanjem zaštitne folije sa vrlo čvrste ljepive trake ako je instalaciju potrebno izvesti naknadno. Izolir traka u INtertrg webshopu nudi se u širinama od 15 i 19 milimetara, te dužini od 10 i 25 metara u bijeloj, crnoj žuto zelenoj i niz drugih boja. Automatski osigurači B i C karakteristika od 6 do  40 ampera i fid sklopke Wertor dio su neizostavnog instalacijskog programa.

Sajle (foršpani) za uvlačenje kabela, tiple i vezice Talijanskog proizvođača Sapiselco koje se koriste i u avio industriji sastavni su dio ponude u ovoj kategoriji.

Schneider electric vodeći svjetski proizvođač elektromaterijala sa svojim utičnicama iz programa Asfora, automatskim osiguračima i razvodnim ormarima također se je smjestio u ovu kategoriju.

Tu svakako spada i sistem pametnih kuća TRUST kod kojeg je specifično što se bilo koji element upravljanja raznim aparatima, utičnicama ili rasvjetom može kupiti pojedinačno. Upravljati se može mini daljinskim upravljačima, pametnim daljinskim upravljačima, tabletom ili mobitelom u kući ili iz bilo koje udaljenosti.

U kategoriji grijanje i hlađenje, pored grijalica, kalorifera i ventilatora može se naći i širok asortiman klima uređaja Bergen.

Zavidan asortiman Hladnjaka za vino Dunavox sa jednom, dvije ili tri rashladne komore čine posebnu kategoriju. Svaki ljubitelj dobre kapljice bit će zadovoljan doista velikim izborom ugradbenih i stojećih hladnjaka.

Kod rasvjete naglasak je na led i solarnu rasvjetu. Zanimljiv odabir su solarne svjetiljke sa senzorom koje se mogu montirati na izdvojene objekte kao što su garaže ili poljoprivredni objekti koji nemaju priključak električne energije.

Cijanokrilatna ljepila, dvokomponentna epoksidna ljepila, ljepila za drvo i plastiku kao i obostrano ljepljive trake sastavni su dio kategorije ljepila tvrtke Technicqll.

Kod malih kućanskih aparata teško je i nabrojati čitav asortiman. Mikser, aparat za kavu, mlinac za kavu, toster, usisavač, kuhalo za vodu ,pegla, aparat za jogurt, aparat za kokice, aparat za palačinke, bojler za vruće napitke, vage, mesoreznice, mikrovalne pećnice, pekač kruha, sjeckalice, i blenderi samo su dio asortimana provjerenih marki Severin, Adler i Koracell .

Stretch folija, ljepiva traka, fotokopirni papir, reciklirani papir, magnetski i optički mediji za pohranu podataka dio su kategorije uredski pribor.

Drugo mjesto zauzeo je web shop KRAVATA.HR zahvaljujući velikom asortimanom svih boja i uzoraka kravata, te igli za kravate.

Na trećem mjestu trenutno se nalazi BOJLER.HR, specijalizirani web shop za prodaju električnih, plinskih i hibridnih bojlera.

Na četvrtom mjestu je PAPIR.HR  sa vrlo dobrim izborom uredskih papira, ljepivih traka, stretch folija, folija sa zračnim mjehurićima  i omotnim papirima. Naglasak je na recikliranim papirima za printanje i kopiranje.

  • Vinkovci INtertrg je najbolji web shop
  • Vinkovci KRAVATA.HR
  • Vinkovci BOJLER.HR
  • Vinkovci PAPIR.HR
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Kupujete li preko interneta?
  •   Da
  •   Ne
 
 
FACEBOK
 
Tweets by vinkovci (@vinkovci)

 

Vinkovci › Savjeti › INtertrg je najbolji web shop