↵ Povratak na prethodnu stranicu
 
Rajčice punjene paštetom i mozzarellom, upute za pripremu, Vinkovci, vinkovci.com.hr
Sastojci:  
4 rajčice (600 g)
100 g mozzarelle
2 mlada luka
200 g Jetrene paštete
2 žlice narezanog vlasca
4 žličice parmezana narezanog na listiće
2 žličice narezanog vlasca (za posluživanje
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4

Rajčice punjene paštetom i mozzarellom

Brojne su inačice punjenih rajčica, a gotovo sve sadrže mozzarellu jer se rajčice i mozzarella tako divno slažu.

Iskoristili su to i snalažljivi Talijani u brojnim nacionalnim specijalitetima.

Da ne duljimo – punjene rajčice.
Kako pripremiti
1

Rajčice operite, odrežite im gornji dio i izdubite ih.

2

Mozzarellu narežite na kockice, a mladi luk na kolutiće.

3

Paštetu, mozzarellu, luk i vlasac dobro izmiješajte i tom mješavinom punite rajčice.

Napomena:
Napomena
Svaku punjenu rajčicu poslužite posipanu parmezanom i vlascem.

Mozzarellu možete zamijeniti i nekim drugim neslanim sirom.
IZHR 4.0 Recept napisao/la:
IZHR 4.0