KREIRAM

vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
14:22
Lis
2018
03

Vinkovci › Oglasnik › Ostalo › KREIRAM

Vinkovci Obrazovanje-811x184
Vinkovci Alba-marketing-web-dizajn-811x184  rotator  rotator
Vinkovci Stipendija-811x184
 
 
 
KREIRAM, upute za pripremu, Vinkovci, vinkovci.com.hr
 
KONTAKT PODACI
Telefon+385.91.28.55.550
Emailcoaching@kreiram.hr
AdresaSavska cesta 79B

KREIRAM

Firma KREIRAM nastala je sa svrhom pomoći onima koji su u ovom trenutku svog životnog puta zaglibili u prostoru, vremenu, odnosima, (ne)zdravlju, emocijama, brigama…., i nemaju problem s time da traže savjet.

Učenjem o sebi i mijenjajući ono što u našem životu za nas ne funkcionira, direktno utječemo na naše sveobuhvatno zdravlje. To je ujedno i jedini način potpunog i trajnog ozdravljenja i na fizičkom nivou.

Dok ne steknemo znanje i mudrost održavanja svog zdravlja i življenja u balansu, sasvim je u redu posegnuti za bilo kojim oblikom medicinske pomoći, ali pri tome budite svjesni da se odgovornost za zdravlje, kao i sposobnost izlječenja, nalazi u svakome od nas. To drugim riječima znači da nas ne ozdravljuju doktori, tablete, čajevi, iglice, suplementi prehrani, bioenergetičari, kuglice, uređaji i slično. Sve to je izuzetno korisno, ali samo kao privremena pomoć, poput štake koju koristimo kada ‘nehotice’ iskrenemo nogu, ili poput hodalice koju kao djeca trebamo dok ne naučimo hodati.

U današnje vrijeme na raspolaganju su brojne metode i tehnike utjecaja na zdravlje. Svaka od njih bolja je od nijedne. Isprobavajte i naći ćete onu, ili više njih, koja za vas ima najviše smisla. Zdravlje nije luksuz koji je dan slučajnošću - na zdravlju treba aktivno raditi i podrazumijeva proces učenja i promjene. Potražite pomoć od osobe koja u vama budi osjećaj povjerenja i pozitivne vibracije. Po mogućnosti nekoga tko je prošao sličnu transformaciju na vlastitoj koži.

I ne zaboravite, život nam šalje učitelje na onom nivou na kojem smo spremni primiti nešto novo. Kada naučimo lekciju, život se pobrine da nam pošalje nove učitelje.

U firmi KREIRAM, uz razumijevanje i podršku na Vašem putu unapređenja životnih navika i osobnog zdravlja, pružamo: SCIO Biofeedback, Health Coaching, Energetsko disanje, Access Bars, PSYCH-K, te individualne savjete o prehrani.

Više o svemu pročitajte na:
www.kreiram.hr

Cijena: 0
 
  • Vinkovci Kreiram logo
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
ART RASVJETA - CENTAR RASVJETNIH TIJELA
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Kupujete li preko interneta?
  •   Da
  •   Ne
 
 
FACEBOK
 
Tweets by vinkovci (@vinkovci)

 

Vinkovci › Oglasnik › Ostalo › KREIRAM