vinkovci.com.hr
 

Vinkovci

 
Portal Vinkovci Vinkovci
Osvježeno
19:39
Velj
2016
09

Vinkovci › Vijesti › Hrvatska › Politika › ‘Trebamo se boriti za obranu tek nedavno postignutih standarda.…

Vinkovci 8111sss84
Vinkovci 05-laptopi
Vinkovci 811184
Vinkovci 03-mobiteli
Vinkovci 04-igracke  rotator
Vinkovci 02-tv-kucni-aparati
Vinkovci 06-vodic-i-knjiga-vinkovci
 
 
Najnoviji videi
 
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - obuća Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - obuća Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - remen Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Vinkovci Ekološko sredstvo za impregnaciju, hidrofobiranje, domašćivanje i čišćenje kože - Kožne jakne Ekološko sredstvo…
Ekološko sredstvo…
Recepti
Ovako sočne palačinke još niste probali - Vinkovci, vinkovci.com.hr Ovako sočne palačinke…
Ako su vam dosadile obične…
Što sve trebate znati o cvijetu soli? - Vinkovci, vinkovci.com.hr Što sve trebate znati…
RECEPT MATE JANKOVIĆA
Sva lica kuhanog vina: Crveno, slatko s medom - Vinkovci, vinkovci.com.hr Sva lica kuhanog vina:…
Priprema: Stavite vino,…
Bruskete s jagodama, kozjim sirom i balsamicom - Vinkovci, vinkovci.com.hr Bruskete s jagodama,…
Kozji sir i jagode. Da!…
Igre, igrice
Sviraj mi sviraj… - Vinkovci, vinkovci.com.hr Sviraj mi sviraj…
Pretvorite se u pravog…
Scooby-Doo - Strašni dvorac - Vinkovci, vinkovci.com.hr Scooby-Doo - Strašni…
Scooby Doo i ekipa
Super Mario Castle - Vinkovci, vinkovci.com.hr Super Mario Castle
Super Mario avantura
Bubblez - Vinkovci, vinkovci.com.hr Bubblez
Za one koji vole šarene…
Povezani članci
Zadnje vijesti
09
 
02.2016

‘Trebamo se boriti za obranu tek nedavno postignutih standarda. Jedan…

MILANOVIĆ
‘Trebamo se boriti za obranu tek nedavno postignutih standarda. Jedan od njih je i da nakon tri dana
 

SDP-u nudim svoju energiju, znanje, iskrenost i borbenost, poručio je u ponedjeljak predsjednik SDP-a Zoran Milanović, predstavljajući članstvu u Gospiću i Otočcu svoj program uoči predsjedničkih izbora u stranci 12. ožujka, za koji je rekao kako je to program za snažni SDP i još jaču Hrvatsku.

Milanović je svoj program "Naš smjer", o kojemu tek slijedi programska rasprava u stranci, nazvao vjerodostojnim političkim putokazom za članstvo, ali i političke saveznike, naglasivši kako će SDP, kakvog će on voditi, trebati snagu članstva i odgovornost u borbi za obranu "tek nedavno postignutih građanskih standarda".

"Jedan od takvih standarda je i da nakon tri dana ministar-lopina mora odstupiti, a ranije nije bilo tako", rekao je Milanović, aludirajući na nedavnu ostavku ministra hrvatskih branitelja Mije Crnoje.

Članstvo je pozvao da iskoristi svoje pravo glasa, istaknuvši važnost daljnje nadogradnje unutarstranačke demokracije, organiziranosti i efikasnosti, s naglaskom na jačanje stranačke efikasnosti kroz uključivanje svakog zainteresiranog člana u osmišljavanju i provođenju političkih akcija na svim razinama.

"Inzistirat ću na statutarnom davanju još veće autonomije županijskim, gradskim i općinskim stranačkim organizacijama u svim pitanjima", istaknuo je Milanović.

Nužnim je ocijenio da se odmah nakon stranačke Konvencije 12. travnja, na kojoj će se birati članovi vodećih tjela SDP-a, krene u izradu SDP-ovih programa za lokalne izbore, zbog čega je stranci, ustvrdio je, zajedništvo potrebnije nego ikad.

"Mogao sam organizirati da u Glavni odbor prođu samo 'moji ljudi', ali nisam za 'šalabahter demokraciju', da se glasa kako piše. Osam godina nikada se nisam služio šalabahterima i nisam ni za to da se postavljaju pitanja koja bi trebalo pitati, što piše na šalabahterima", rekao je.

Ivana Tomaića, predsjednika SDP-ove gradske organizacije Otočac, novinari su pitali znači li ovaj susret da u njegovoj organizaciji daju prednost Milanoviću u odnosu na ostale kandidate, na što im je odgovorio kako "nema više toga da pojedina organizacija mora misliti jedno".

"Ne govorimo mi članstvu za koga da glasaju. Našim je statutom predviđeno da svaki član glasa tajno, što znači da ima autonomno pravo da bira koga hoće", rekao je Tomaić.

Ipak, predsjednik gospićkog SDP-a Nikola Maras novinarima je izjavio kako je riječ o skupu potpore Milanoviću, koji je i njegov izbor. "On je sada najspremniji i najodlučniji kandidat te osoba s najviše znanja koja se zna usprotiviti suparničkim strankama. Smatram da treba ostati na čelu stranke", rekao je Maras.

Konvencija SDP-a održat će se 2. travnja, a prethodit će joj izbori za predsjednika stranke 12. ožujka, po načelu 'jedan član - jedan glas'. U utrci za predsjednika SDP-a svoje su kandidature najavili predsjednik stranke Zoran Milanović, potpredsjednik Zlatko Komadina i Dušan Polovina Lungo iz zadarskog SDP-a.

Sve kandidature tek su iskazane namjere jer svaki kandidat za predsjednika SDP-a mora u roku od 30 dana skupiti tisuću potpisa. Po isteku tog roka, počinje izborna kampanja.

Autor: VINKOVCIjutarnji.hr
  • Vinkovci
Vijest se nalazi u:

 
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
Vinkovci
 
Sveta tri kraljaNova godinaZaštita prava autora i korisnikaPredstavljanje knjige Marijana AlmašaFil Tilen po prvi puta u VinkovcimaSveti StjepanBožić
 
vinkovci.com.hr preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Jutarnji List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Sportske Novosti Današnje izdanje (i do 80% popusta) Slobodna Dalmacija Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - vinkovci.com.hr
 
 
Anketa je zatvorena
 
REKLAME

 
eTarget REKLAME
 

Vinkovci › Vijesti › Hrvatska › Politika › ‘Trebamo se boriti za obranu tek nedavno postignutih standarda. Jedan od njih je i da nakon tri dana